De Golfclub Software van Golf App is de #1 voordelige en betrouwbare oplossing voor ledenadministratie, handicapregistratie en NGF-uitwisseling. Alle functionaliteiten die uw golfclub nodig heeft.

Functionaliteiten

Ledenadministratie

Online en mobiel scorekaarten invoeren

Beheer uw ledengegevens, of geef uw leden zelf de mogelijkheid om in te loggen. Via de Golf.nl App en Mijn Golf.nl kunnen scorekaarten eenvoudig online en mobiel worden ingevoerd.

Baanpermissie en Handicapregistratie

Facturatie

Registreer theorie examens, baanpermissies en handicaps in een handomdraai. Factureer leden met 1 druk op de knop. Koppelingen mogelijk met Moneybird en uw bank.

Aanvraag NGF-passen

Exportfunctie

NGF-passen worden automatisch aangevraagd en naar uw club verzonden en zijn ook digitaal beschikbaar in de Golf.nl App. Exporteer ledenlijsten, e-mailadressen, handicaps en andere gegevens voor publicatie of verzending van nieuwsbrieven.

Live koppeling met de NGF en Golf.nl App

Huisstijl

Mutaties in uw ledenbestand en wijzigingen in speelsterktes worden real-time uitgewisseld met de NGF. Het systeem wordt ingericht in uw huisstijl, met clublogo en kleuren. Inloggen kan eenvoudig via uw website.

De laatste technologie

Opstart, hosting & support

Golf App maakt gebruik van de nieuwste technologie, is aangesloten op de nieuwe NGF database en klaar voor de invoering van het World Handicap Systeem. Transparante prijzen, altijd inclusief opstart, hosting en ondersteuning. Wij nemen u al het werk uit handen voor een zorgeloze overstap.

Covid-19: Bespaar op uw Golfclub Software

Golfbanen zijn gesloten maar uitgaven lopen door. Waarschijnlijk heeft uw Golfclub een uitgebreid systeem (zoals E-Golf4U) en betaalt u voor functies die uw Golfclub nooit gebruikt. Zonde! Stap over, krijg de eerste maand gratis en bespaar iedere maand weer

golfclub software ontwikkelaar

Effectief & voordelig

Het Golfclub software pakket is zeer efficiënt en eenvoudig te gebruiken en bevat geen overbodige functionaliteiten, zoals wedstrijdorganisatie of startijdreserveringen. Zoekt u een compacte oplossing voor de basisfuncties zoals ledenbeheer, handicapregistratie en scorekaartverwerking? Dan is de Golfclub software van Golf App de meest doeltreffende oplossing voor u.

 

 

golfclub software NGF koppeling

Modern en klaar voor de toekomst

Het Golfclub systeem maakt gebruikt van de nieuwste technologie en heeft een rechtstreekse koppeling met de (nieuwe) NGF database. Gegevens worden real-time uitgewisseld, en via een koppeling met de officiële Golf.nl App kunt u online en mobiel scorekaarten invoeren.

Het golfclub software systeem is bovendien – en in tegenstelling tot andere leveranciers – helemaal klaar voor de invoering van het World Handicap Systeem op 01-01-2021!

golfclub software AVG privacy bescherming

Privacy en veiligheid

Natuurlijk voldoet het Golfclub systeem volledig aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Gegevens worden beveiligd opgeslagen, hosting wordt verzorgd binnen de EU en alle verbindingen zijn beveiligd. De privacy van uw leden is 100% gewaarborgd.

golfclub software pakket

Overtuigd?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Daarnaast kunnen we een GRATIS demo of testomgeving voor u aanmaken. Hiermee kunt u de Golfclub Software zelf uitproberen!

Gratis overstap service

Maak gratis gebruik van de overstapservice. Golf App begeleidt en verzorgt de gehele overstap voor u. Altijd in directe samenwerking met de NGF: van de inrichting van het systeem tot het importeren van uw ledenbestand. U hoeft zelf niets te doen!

Aanbieding: Stap over en krijg de eerste maand gratis!
v.a. € 75 p.m.

Golfclub software pakket

De tarieven voor de Golfclub Software zijn gebaseerd op het aantal gebruikers. Tarieven zijn ALL-IN, dus inclusief migratie, opstartkosten, hosting en support.

U maakt al gebruik van het Golfclub Software pakket vanaf € 75,- per maand.

 • Compacte Golfclub Software voor NGF uitwisseling
 • Registratie van baanpermissies en handicaps
 • Real time koppeling met de NGF en Golf.nl App
 • Beveiligde opslag van gegevens, 100% AVG proof
 • Eenvoudig, modern en efficiënt
 • Ledenfacturatie met 1 druk op de knop
 • Volledig aanpasbaar in uw huisstijl
 • Integratie / inloggen op uw website
 • Goedgekeurd door de Nederlandse Golf Federatie
 • Moeiteloos overstappen
 • → Stap over en krijg de eerste maand gratis!
Contact
Golf-App-favicon

“Het Golfclub software pakket is tijdens een intensieve, 2 jarige samenwerking met de NGF ontwikkeld volgens de laatste technologie. Dit pakket is goedgekeurd door de NGF en bevat alles wat uw Golfclub nodig heeft"

Golf App ontwikkelaar