Golf App is Nederlands nieuwste ontwikkelaar op het gebied van voordelige Golfclub software: dé oplossing voor ledenadministratie, handicapregistratie en NGF-uitwisseling.

 

golf app NGF

Ontstaan Golf App

Golf App is een initiatief van Golf Pro-Motion en ontwikkelingsbureau Hyperconnected en is ontstaan tijdens een intensieve 2-jaar durende samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie. Golf App was daarin testpartner van de NGF bij de ontwikkeling van de nieuwe NGF-database. Deze samenwerking resulteerde in een hypermodern, efficiënt en compact Golfclub software systeem.

 

golf app software

Golf App Software

De nieuwe NGF database testen & proberen resulteerde in een software systeem dat 100% is ontwikkeld voor en door Golfclubs. De Golfclub software is ideaal voor uw ledenadministratie en heeft een realtime uitwisseling met de NGF database. Hierdoor zijn uw ledengegevens en handicaps altijd actueel en is synchroniseren verleden tijd. Organiseer & factureer uw ledenbestand met 1 druk op de knop. Lees meer

Gratis overstapservice

Overstappen naar het Golf App systeem is eenvoudig, snel en foutloos! Onze ontwikkelaar verzorgt de inrichting en migratie van uw ledenbestand van A tot Z. Uw ledenbestand word rechtstreeks vanuit de NGF database overgezet naar het Golf App systeem. Bekijk ook de spetterende overstap aanbieding! Bekijk aanbieding

golf app hulp

Hulp & service

De persoonlijke & hands-on service maakt Golf App uniek. Bij vragen over het Golfclub systeem heeft u direct contact met de ontwikkelaars. Dus geen tussenkomst van een overbodige klantenservice of telefonistes. Ons team is de gehele week bereikbaar. Wilt u graag meer informatie of kennismaken? We komen graag bij u langs op de golfbaan!

golf app samenwerken

Samenwerken met Golf App

Benieuwd wat Golf App verder kan betekenen voor uw Golfclub? Van het onderhouden van uw ledenbestand tot het organiseren van cursussen. Neem vrijblijvend contact op!