Meest gestelde vragen

 • Golfclub Software

  • Wat doet het Golfclub software systeem?

   Golf App is een Golfclub systeem met real time uitwisseling met de NGF database en Golf.nl App. Makkelijk & efficiënt uw leden beheren. Regel de lidgegevens, handicaps, examens, adresgegevens en de facturatie vanuit een overzichtelijk systeem.

  • Per wanneer heeft mijn Golfclub een eigen software systeem nodig?

   De NGF heeft besloten dat iedere Golfclub in Nederland per 1 januari 2020 een eigen Golfclub systeem moet hebben. Deze moet de ledengegevens geautomatiseerd uitwisselen. Het is vanaf die datum niet meer mogelijk om ‘handmatige’ wijzigingen door te geven in het NGF systeem.

  • Hoeveel kost het Golfclub Software systeem?

   Prijzen voor het gebruik van het Golfclub Systeem zijn afhankelijk van het aantal gebruikers. Onze tarieven zijn altijd ALL-IN, dus inclusief migratie, opstartkosten, hosting en support, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Ook zijn wij altijd voordeliger dan de meeste andere systemen.

   U kunt al gebruik maken van de Golf App vanaf € 75,- per maand.

  • Waaruit bestaat het Golfclub software systeem?

   Beheer uw ledengegevens, of geef uw leden zelf de mogelijkheid om in te loggen. Via de Golf.nl App en Mijn Golf.nl kunnen scorekaarten eenvoudig online en mobiel worden ingevoerd. Registreer theorie examens, baanpermissies en handicaps in een handomdraai. Factureer leden met 1 druk op de knop. Koppelingen mogelijk met Moneybird en uw bank. NGF-passen worden automatisch aangevraagd en naar uw club verzonden en zijn ook digitaal beschikbaar in de Golf.nl App. Exporteer ledenlijsten, e-mailadressen, handicaps en andere gegevens voor publicatie of verzending van nieuwsbrieven. Mutaties in uw ledenbestand en wijzigingen in speelsterktes worden real-time uitgewisseld met de NGF. Het systeem wordt ingericht in uw huisstijl, met clublogo en kleuren. Inloggen kan eenvoudig via uw website. Golf App maakt gebruik van de nieuwste technologie, is aangesloten op de nieuwe NGF database en klaar voor de invoering van het World Handicap Systeem. Transparante prijzen, altijd inclusief opstart, hosting en ondersteuning. Wij nemen u al het werk uit handen voor een zorgeloze overstap.

  • Bevat de Golfclub Software ook starttijdreserveringen en wedstrijdorganisatie?

   Nee! Het Goflclub systeem is bedoeld als compact systeem met alleen alle basisfunctionaliteiten die u nodig heeft voor uw NGF-aansluiting en de uitwisseling van uw ledengegevens, en natuurlijk het bijhouden van examens, baanpermissies en handicaps. Wel is het systeem gekoppeld aan de Golf.nl App, zodat scorekaarten online en mobiel kunnen worden ingevoerd.

  • Is de Golfclub Software aangesloten op de Golf.nl App?

   Jazeker! Uw leden kunnen scorekaarten online invoeren via Mijn Golf.nl of mobiel via de Golf.nl App. Ingevoerde kaarten worden direct uitgewisseld en handicaps worden real-time aangepast.

 • Privacy & veiligheid

  • Zijn mijn gegevens veilig?

   Absoluut. Het Golfclub Systeem voldoet 100% aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en WBPS (Wet Bescherming Persoonsgegevens). Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen op servers binnen de Europese Unie, en het systeem maakt gebruik van beveiligde verbindingen.

 • Overstappen

  • Is overstappen ingewikkeld?

   Nee, overstappen is heel eenvoudig. Wij doen namelijk al het werk voor u. Uw ledenbestand wordt in samenwerking met de NGF overgezet naar het Golfclub systeem en nadat wij alles grondig hebben getest kunt u het systeem direct gebruiken.

  • Hoe lang duurt het om over te stappen?

   U kunt bijna altijd binnen 7 dagen al overstappen. Wij nemen u al het werk uit handen, u hoeft zelf bijna niets te doen.

  • Wat als ik al een ander Golfclub systeem gebruik?

   Geen probleem, ook dan kunt u direct overstappen op Golf App. U moet alleen wel zelf uw overeenkomst met uw huidige leverancier opzeggen.

  • Is overstappen duur?

   Nee, wij rekenen helemaal niets extra voor het overstappen, de inrichting van uw systeem, het opzetten van de testaccount of de opstart. Deze service is gewoon inbegrepen.

 • Demo

  • Wat is een demo?

   Een demo is een kennismakingsversie van het Golfclub systeem. U kunt zo achter uw eigen computer ervaren hoe het systeem werkt en of het iets voor uw Golfclub kan betekenen. Deze testomgeving is geheel gratis.

  • Hoe kan ik een demo aanvragen?

   Als u interesse heeft in een demo dan kunt u deze aanvragen door contact met ons op te nemen via het contactformulier op deze website, of een bericht te sturen naar info@golfapp.nl